Autopalet is klaar voor de toekomst

Autopalet en Digisource zijn al ruim tien jaar elkaars hofleverancier. Van de eerste laptop tot een volwassen ICT-omgeving; Digisource heeft de ontwikkeling van Autopalet met behulp van ICT de afgelopen jaren ondersteund. Andersom zijn alle auto’s uit het wagenpark van Digisource afkomstig uit de stal van Autopalet. We spraken met Alfred Smeitink, directeur van Autopalet, over deze bijzondere samenwerking.

Autopalet
Of het nu gaat om lease, in- en verkoop, importeren of het beheer van uw wagenpark, bij Autopalet bent u aan het juiste adres voor deze verschillende diensten en producten op het gebied van automotive. “Wij richten ons vooral op de zakelijke markt, waaraan we nieuwe en jong gebruikte auto’s leveren, vaak in combinatie met een leasecontract. Digisource verzorgt voor ons de internetverbinding, telefonie en de werkplek in de Cloud die we nodig hebben bij onze werkzaamheden!”

Wederzijdse hofleveranciers
Autopalet en Digisource doen al jaren zaken met elkaar. “Eigenlijk zijn we elkaars hofleveranciers. Als Peter een nieuwe auto nodig heeft, dan belt hij mij. En als ik iets nodig heb op het gebied van ICT, dan sta ik bij hem op de stoep. Zo heeft Digisource onze verhuizing prima begeleid van Barendrecht naar Ridderkerk. Tijdens de verhuisperiode konden wij onbezorgd op beide locaties werken. Deze ontzorging is al vanaf de start van mijn bedrijf zo. Mijn eerste laptop kocht ik bij Digisource en sindsdien verzorgt Autopalet het wagenpark van Digisource.”

Een werkplek in de Cloud
De ICT-oplossingen van Digisource zijn meegegroeid met Autopalet. “Ik heb lange tijd alleen gewerkt en verwerkte daarom eigenlijk alles lokaal op mijn laptop. Toen wij gingen groeien en er collega’s bijkwamen, werd het tijd voor verandering. Iedereen moest natuurlijk bij alle bestanden kunnen, niet alleen op kantoor maar ook op locatie als we bij klanten aan het werk zijn. De werkplek in de Cloud bood hierin uitkomst.”

Samenwerking
De vertrouwde relatie met Digisource bevalt Alfred goed. “Ik ben erg tevreden over de samenwerking met Digisource. De meeste medewerkers kennen ons goed én andersom. Daardoor loopt alles heel goed en plezierig. Ik kan Digisource zeker aanbevelen!”

Bent u ook op zoek naar samenwerkingen voor de lange termijn? Neem gerust eens contact met ons op voor een kennismaking!

Comments are closed.