ARBO Rotterdam is klaar voor de toekomst

ARBO Rotterdam adviseert bedrijven over veiligheids-, milieu- en kwaliteitskwesties en verzorgt opleidingen voor medewerkers. “Onze ICT wordt al bijna 15 jaar verzorgd door Digisource. Zo weten we dat het goed geregeld is en kunnen we ons focussen op onze eigen werkzaamheden,” aldus Ellis Smoor.

Een goede internetverbinding

Voor soepele communicatie met klanten is een goede internetverbinding onmisbaar. “We maken veel gebruik van e-mailcontact. Het is daarom belangrijk dat het internet altijd werkt, zodat contactaanvragen bij ons binnen kunnen komen en wij daar ook gemakkelijk op kunnen reageren. Digisource verzorgt onze internetverbindingen om een hoge uptime te garanderen.”

Ongestoord werken door systeembeheer

Om ervoor te zorgen dat ARBO Rotterdam zoveel mogelijk ongestoord kan doorwerken, is ook het systeembeheer in handen van Digisource. “Als wij op kantoor problemen hebben met onze computers of de internetverbinding dan kunnen we altijd bellen met de helpdesk van Digisource. Daar zitten zeer deskundige jongens klaar om ons direct te helpen. Ze kunnen bijvoorbeeld onze computers op afstand overnemen om problemen op te lossen. Als dat niet lukt, maken ze een afspraak om langs te komen. De lijnen zijn kort en dat werkt heel fijn!”

Advies over ICT omgeving

De ICT branche is altijd in ontwikkeling en dat vraagt ook om een adviesrol van Digisource. “Eens in de zoveel tijd adviseert Digisource ons ook over mogelijke verbeterpunten binnen onze ICT omgeving. Zo hoeven we hier zelf niet actief naar op zoek te gaan, maar werken we toch altijd in een optimale omgeving.”

Warme aanbeveling

Deze werkwijze resulteert al bijna 15 jaar in een tevreden samenwerking. “Wij hebben zeer goede ervaringen met Digisource. Er wordt altijd kwaliteit geleverd en ik beveel ze daarom iedereen aan!”

Bent u zelf op zoek naar een ICT partner? Neem dan gerust eens contact met ons op!

Is uw bedrijf klaar voor de toekomst?

Vraag vrijblijvend adviesgesprek aan!

Voldoet uw bedrijf aan alle ICT voorwaarden om in de toekomst succesvol te zijn?
In een vrijblijvend adviesgesprek brengen we uw huidige en gewenste situatie in kaart!

Comments are closed.