5 redenen om uw werkplek te leasen!

Direct aan de slag op een complete, moderne werkplek? Altijd de beste service en updates? En wilt u verzekerd zijn van de meest geavanceerde beveiliging? Dat klinkt logisch! Toch zijn de investeringen die u moet doen om hard- en software aan te schaffen vaak erg hoog. Heeft u wel eens gedacht aan een leasewerkplek? Die speelt namelijk precies in op de eisen van deze tijd. We geven u 5 redenen om uw werkplek te leasen in 2019!

1. Vaste maandbedrag

Uw auto, uw kopieermachine, uw telefoon. Er zijn al heel wat producten die u via een leaseconstructie kunt gebruiken. De voordelen? Leasen zorgt ervoor dat u geen enorme investering moet doen, maar wel direct toegang krijgt tot het complete product én alle benodigde service! Dat geldt ook voor de leasewerkplek: u stelt de door u gewenste werkplek samen, of laat dan voor u doen. Deze wordt compleet voor u geïnstalleerd. Zo bent u altijd verzekerd van de kwaliteit die u nodig heeft om optimaal te presteren. En dat voor een vast bedrag per maand!

2. Eenvoudig opschalen

Eén van de grote voordelen van de leasewerkplek is dat gemakkelijk kunt opschalen. Heeft u een nieuwe werkplek nodig? Door het leasen van een werkplek hoeft u niet alle afzonderlijke hardware en pakketten aan de schaffen en te installeren. Een nieuwe medewerker kan binnen no-time aan de slag!

3. Directe en constante kwaliteit

De leasewerkplek is startklaar. U kunt direct aan het werk en door het hoge serviceniveau, constante security updates en structureel beheer bent u verzekerd van constante kwaliteit. U én uw medewerkers kunnen daarom ongestoord aan de slag.

4. Tijd- en kostenbesparing

Ziet u op tegen de tijd en moeite die het u kost om uit te zoeken wat u allemaal nodig heeft voor een goede werkplek? Tegen de installatie van alle soft- en hardware? En de kosten die daarbij komen kijken? Dan is de leasewerkplek de perfecte oplossing! U hoeft namelijk geen grote investering te doen om te kunnen beginnen, u hoeft niet zelf uit te zoeken wat u allemaal nodig heeft en het ook niet zelf te installeren.

5. Altijd voorzien van up-to-date hard- en software

Als u uw werkplek leaset bent u altijd voorzien van up-to-date hard- en software. Ideaal toch? En u hoeft er niets voor te doen! Updates worden voor u uitgevoerd en upgrades van uw hardware, zijn opgenomen in uw leasecontract. Zo heeft u hier geen omkijken meer naar.

Bent u benieuwd wat de leasewerkplek voor uw bedrijf kan betekenen? Neem dan gerust contact op met Digisource! Wij zijn pioniers op het gebied van de complete leasewerkplek en geven u graag advies!

Comments are closed.