Klantverhaal Rungis

Rungis is versspecialist in aardappelen, groenten, fruit, paddenstoelen en kruiden. Met ruim 120 enthousiaste, hardwerkende medewerkers zorgt het familiebedrijf dagelijks voor het beleveren van horecabedrijven en grootgebruikers. Gert Jan Zonneveld Piek is in 1989 met Rungis begonnen, in een kleine loods in Barendrecht. Anno 2016 is Rungis een zelfstandig bedrijf waar vakmanschap, ambacht, passie en kennis goed zijn vertegenwoordigd. Van order entry tot chauffeurs, inkoop, administratie, orderpick tot verkoop.

Totale herziening ICT omgeving

Yoram Vooijs, Rungis: “Om de groei van ons bedrijf te kunnen bijhouden, was een totale herziening van onze ICT omgeving nodig. We waren hiervoor op naar een ICT bedrijf dat 24/7 voor ons klaar staat, omdat wij zelf ook 24/7 werken. We zijn hiervoor terecht gekomen bij Digisource, dat net als wij uit Barendrecht komt. Nadat zij ons uit de brand geholpen hebben bij een storing, is onze samenwerking gauw geïntensiveerd.”

Peter van Lent, Digisource: “Wij snappen dat het voor Rungis van groot belang is dat zij altijd zorgeloos aan de slag kunnen en dat de ICT omgeving de groei van het bedrijf kan faciliteren. Wij verzorgen daarom het gehele systeembeheer voor het bedrijf. En met het Digisure abonnement van Digisource is Rungis gegarandeerd van directe hulp op afstand of, als dat nodig is, zelfs op locatie.

Complete ontzorging


“Dankzij onze samenwerking met Digisource, worden we compleet ontzorgd op het gebied van ICT. We kunnen ons nu, nog meer dan voor de samenwerking, volledig focussen op het bedienen van onze klanten. Dit zonder rekening te hoeven houden met belemmeringen op IT gebied. Het is prettig om te werken met een ICT bedrijf dat begrip heeft voor onze adhoc organisatie, 24/7 bereikbaar is én persoonlijk contact onderhoudt. Door het periodieke overleg, maandelijkse overzichten en duidelijke call overzichten zijn wij altijd volledig op de hoogte van wat er gebeurt. Zo kunnen wij ons met een gerust hart bezig houden met onze kernactiviteiten.”

Yoram Vooijs
Rungis

Heeft u ook te maken met bedrijfsprocessen die nooit stil liggen en wilt u ook geen omkijken hebben naar uw ICT? Neem dan eens contact met ons op voor een adviesgesprek!

Is uw bedrijf klaar voor de toekomst?

Vraag vrijblijvend adviesgesprek aan!

Voldoet uw bedrijf aan alle ICT voorwaarden om in de toekomst succesvol te zijn?
In een vrijblijvend adviesgesprek brengen we uw huidige en gewenste situatie in kaart!

Comments are closed.